HTML

Csatlakozz a TKM-hez!

Hallgatóként felháborít, hogy a HÖK vezetése a Jobbik előszobájává vált, hogy undorító listákat készítettek a diákokról és feljelentették az oktatókat? Úgy érzed, ők nem téged képviselnek?

HÖK-ös vagy, és nem értesz egyet a felsőbb döntésekkel? Eleged van abból, hogy ellenvéleményeddel egyedül maradsz, vagy meg sem hallgatnak?

Az HÖK-elnök választással minden megváltozhat! Csatlakozz te is a paradigmaváltó Thomas Kuhn Mozgalomhoz! Ha valódi érdekképviseletet, függetlenséget és transzparenciát szeretnél látni a HÖK-ben, ne várj arra, hogy mások majd megcsinálják helyetted! Írj nekünk a thomas.kuhn.mozgalom@gmail.com címre, hogy együtt dolgozhassunk a változásért és a Bölcsészkar hallgatóiért!

TKM@FB

Friss topikok

Címkék

Az idei MA-s képviselői választásokon e hét végéig szavazhattok az ELTE BTK épületeiben található urnáknál. Neuberger Eszter jelöltünk programját itt olvashatjátok.

Neuberger Eszter (Thomas Kuhn Mozgalom)

Művészetelméleti és médiakutatási Intézet

Kedves Hallgatótársaim!

Neuberger Eszter vagyok, másodéves kommunikáció és médiatudomány mesterszakos hallgató, a Thomas Kuhn Mozgalom tagja. Érdekképviseleti munkámat 2010 februárjában kezdtem az ELTE BTK Művészetelméleti és Médiakutatási intézetében, és az óta minden ciklusban mandátumot szereztem. Igyekeztem mindig főként lokális szinten tevékenykedni, ami a tanszéki, intézeti aktivitást, a hallgatók tanulmányi és adminisztratív ügyekben való segítését, információ-áramoltatást, egyfajta mentori szerepkört jelentett. Emellett az intézet, de leginkább a tanszék tanáraival és más, akár nem HÖK-ös hallgatókkal is együttműködve szerveztem tudományos és közéleti programokat. Tanszékünk diákjai és tanárai bizalommal fordulnak hozzám kérdéseikkel, ötleteikkel, igényeikkel, amelyeket igyekszem, és - újraválasztásom esetén - a jövőben is igyekezni fogok becsatornázni és akár a másik félhez, akár felsőbb érdekképviseleti szintekre továbbítani.

Az érdekképviseleti munkám folytatására úgy kérek legitimációt és bizalmat tőletek, hogy előtte a listabotrányként elhíresült visszaélésekkel kapcsolatban leszögezem: a hallgatói lista létezéséről HÖK-ösként semmit nem tudtam (keletkezésekor magam is elsőéves voltam, és később sem volt róla tudomásom), készítőinek súlyosan jogsértő és etikátlan magatartásától szakos hallgatói érdekképviselőként és magánemberként is elhatárolódom. Olyan törés volt ez a szervezet életében, hogy tagjai számára kizárólag komoly szemléletváltással és önvizsgálattal folytatható tovább bármilyen munka. Én is újragondoltam a szerepemet a HÖK-ön belül, ezért most ígéretet teszek arra, hogy megválasztásom esetén a HÖK működésének átláthatóbbá, demokratikusabbá, pártpolitika-mentessé és hallgató-közelivé tételén munkálkodom majd. Csak így lehet az egyetlen hivatalos hallgatói érdekképviseleti szervünk újra méltó a bölcsészkar szellemiségéhez. Előre is köszönöm a bizalmatokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thomaskuhn.blog.hu/api/trackback/id/tr845595806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása